ESR hálózati töltő 41W, 1PD-2USB, Fehér

Cikkszám: ESR-TRV-1PD-2USB-W
ESR hálózati töltő 41W, 1PD-2USB, Fehér
ESR hálózati töltő 41W, 1PD-2USB, Fehér
Cikkszám: ESR-TRV-1PD-2USB-W
9 210 Ft
Gyors töltés - Tölts fel 50% -ot 30 perc alatt az USB-C tápegység technológiával, háromszor gyorsabb, mint az Apple eredeti 5V / 1A-os hálózati adaptere.
Intelligens IC chip - A fejlett IC chip automatikusan felismeri és biztosítja az optimális töltési energiát a csatlakoztatott eszközök számára. A készülék a lehető leggyorsabban töltődik, miközben védi az akkumulátor élettartamát. (Kompatibilis mind a PD, mind a QC töltéssel.)
Fejlett biztonsági funkciók - Ez a CE-tanúsítvánnyal rendelkező töltő túláram, túlfeszültség, túlmelegedés és rövidzárlat elleni védelmet nyújt; teljes biztonságot adva.
Három port (1 USB-C + 2 USB-A) - Az USB-C tápellátási kimenet és a 2 szabványos USB-A kimenet egyszerre tölti az USB-C és az USB-A kompatibilis eszközöket, ez időt és értékes kimeneti helyet takarít meg. (A normál USB-kimenet nem kompatibilis a gyors töltéssel).
Kompakt és prémium - A kompakt kialakítás miatt a töltő ideális választás otthoni, irodai és utazási célokra.
Műszaki adatokBemenet: 100Vac-240Vac, 50 / 60Hz Teljesítmény: legfeljebb 41W (max. 29W USB-C porthoz és 12W max a két USB-A szabványos porthoz)