JBL T120TWS wireless fülhallgató, Fehér

Cikkszám: JBL-T120TWS-WHT
JBL T120TWS wireless fülhallgató, Fehér

JBL T120TWS wireless fülhallgató, Fehér

Cikkszám: JBL-T120TWS-WHT
27 765 Ft
Nincsenek vezetékek. Az 5,8 mm-es meghajtónak köszönhetően a JBL Pure Bass hangzás kiváló.
Az elegánsan kialakított hordozható töltőkészülékkel kombinált füldugók 16 órás korlátlan zenei élményt nyújtanak. Ergonómikusan kialakított, hosszú élettartamot biztosítanak. Intuitív és praktikus vezérlőkkel van ellátva, amely lehetővé teszik a Siri és a Google Assistant elérését.
Előnyök:
Frekvencia-válasz: 20Hz-20kHz (-6dB)Hangszóró átmérője: 5.8 mmImpedancia: 14 ohmAkkumulátor típusa: Lítium-ion akkumulátor (85mA / 3.7V)
JBL Pure Bass Sound
A JBL Pure Bass hangzást az 5,8 mm-es meghajtók biztosítják.
Teljesen vezeték nélküli
Fedezd fel a vezeték nélküli életmód szabadságát. hallgass zenét, kezeld a hívásaidat, vagy tevékenykedjen anélkül, hogy aggódnod kellene a vezetékek miatt.
Sztereó telefonbeszélgetések
Soha ne hagyj ki a telefonhívást a napi utazásod vagy akár edzés közben, a sztereó kihangosítható hívások és a fülhallgató kényelmesen elhelyezett gombjainak köszönhetően. Egy gombnyomással lépj kapcsolatba a Siri vagy a Google asszisztenssel.
4 órás lejátszás + extra töltési lehetőség
A hallgatói igényeid a nap elejétől a végéig teljesülnek. És ha ez nem elég, csatlakoztasd a fülhallgatókat az elegánsan kialakított töltődobozba mindössze 15 percig, hogy 1 extra órát kapj.
Megfizethető design
Esztétikus, hangulatos színekben, kiváló hangminőséggel.
https://www.youtube.com/watch?v=d7vz5nQRRBI&feature=emb_title