JBL T600NC bluetooth-os,zajszűrős fejhallgató,Feke

Cikkszám: JBL-T600BTNC-BLK
JBL T600NC bluetooth-os,zajszűrős fejhallgató,Feke

JBL T600NC bluetooth-os,zajszűrős fejhallgató,Feke

Cikkszám: JBL-T600BTNC-BLK
33 322 Ft
Bemutatkozik a JBL T600BTNC aktív zajszűrős, vezeték nélküli fejhallgató
Lapos kivitelű, könnyű, kompakt eszköz, amelyet minden nap használhatsz. A JBL T600BTNC fejhallgatóhoz 32mm-es JBL sugárzók tartoznak – ennek köszönhető a JBL Pure Bass hangzás. Vezeték nélkül biztosít 12 órányi zajmentes hangzást, és mindössze 2 óra alatt teljesen feltöltheted. Ha pedig bedugod a készülékhez mellékelt kihúzható kábelt, a végtelenségig hallgathatod a zenét, aktív zajcsökkentéssel vagy a nélkül is. A tartós anyagokból, négyféle élénk színben kapható JBL T600BTNC fejhallgatót feltéve is gyorsan kapcsolatot teremthetsz a külvilággal: a fülbetéteken lévő gombok segítségével irányíthatod a hívásokat és a zenelejátszást.
Előnyök:
Aktív zajszűrésJBL Pure BasSVezeték nélküli online lejátszás Bluetooth-kapcsolattal12 órás üzemidő aktív Bluetooth-kapcsolat és zajcsökkentés mellett2 óra töltési időKönnyű, lapos kivitel
Könnyű és összecsukható kivitel
Könnyű anyagok teszik kényelmessé a füleket, és egy masszív konstrukció biztosítja, hogy ezek a fejhallgatók összehajtogassanak és tökéletesen kibontakozhassanak az évek során.
12 órás akkumulátor-élettartam BT + NC bekapcsolásával
2 óra feltöltési idő
JBL Pure Bass Sound
Több mint 70 éve a JBL megalkotta a pontos és lenyűgöző hangokat a világ nagy helyszínein. Ezek a fejhallgatók ugyanazt a JBL-hangot reprodukálják, mélyen és erőteljesen mélyhangokat bocsátanak ki.
Vezeték nélküli Bluetooth streaming
Vezetéktelenül jó minőségű hangot hallgathat okostelefonodról vagy táblagépedről zavaros vezeték nélkül.