Samsung 980 Pro SSD, 250 GB

Cikkszám: OSAM-MZ-V8P250BW
Samsung 980 Pro SSD, 250 GB
Samsung 980 Pro SSD, 250 GB
Cikkszám: OSAM-MZ-V8P250BW
32 052 Ft
Új szintű SSD teljesítmény
Engedd szabadjára a Samsung PCIe 4.0 NVMe SSD 980 PRO új szintű teljesítményét! A PCIe 4.0 interfész segítségével a 980 PRO kétszer akkora adatátviteli sebességre képes, mint a PCle 3.0, miközben kompatibilis a PCle 3.0-val a nagyobb rugalmasságért.
Maximum sebesség
A PCle 4.0 SSD-khez kifejlesztett Samsung Elpis Vezérlő segítségével a 980 PRO a sebességre lett optimalizálva. Akár 7,000 MB/s olvasási sebességre is képes, így kétszer olyan gyors, mint a PCle 3.0 SSD-k és 12,7-szer olyan gyors, mint a SATA SSD-k. A 980 PRO maximum sebessége a PCle 4.0 esetén érhető el, és a környezettől függően eltérhet.
Nyerő párosítás
Az elkötelezett játékosok és technikai zsenik igényeit szem előtt tartva készült 980 PRO magas teljesítményű sávszélességet és áteresztőképességet nyújt a nagyigényű alkalmazások, grafikák, adatelemzés és sok más számára. Gyorsan betölti a játékokat, így kevesebb kell várni, és többet lehet játszani.
Hatékony M.2 SSD
A 980 PRO kompakt M.2 2280 alaki tényezővel készült, ami egyszerűen csatlakoztatható asztali számítógépekhez vagy laptopokhoz a legnagyobb rugalmasság érdekében. A meghajtó alkalmas a magas teljesítményű számítógépes rendszerek kiépítésére az optimalizált energiahatékonysága révén.
Megbízható hőmérséklet szabályozás
A magas teljesítményű SSD-k általában magas teljesítményű hűtést igényelnek. A teljesítmény biztosítása érdekében, a 980 PRO nikkel-bevonatot használ a hőmérséklet szinten tartására és egy hőelvezető címkét a NAND chip hatékony hőmérséklet vezérlése érdekében.
Okos hőmérséklet megoldás
A Samsung legmodernebb hőmérséklet szabályozó algoritmusával felszerelve, a 980 PRO automatikusan szabályozza a hőmérsékletét, hogy tartós és megbízható teljesítményt nyújtson. A teljesítményben felmerülő ingadozások hosszútávú csökkentése érdekében a Samsung Dynamic Thermal Guard technológia optimális szinten tartja a 980 PRO hőmérsékletét.
Samsung Magician szoftver
Fedezd fel a 980 PRO teljes erejét a Samsung Magician intuitív, mégis fejlett optimalizáló eszközeivel! Kísérd figyelemmel a meghajtó állapotát, optimalizáld a teljesítményét, védd meg az értékes adatokat, és férj hozzá az új frissítésekhez a Magician segítségével, hogy mindig a lehető legjobb teljesítményt kapd az SSD-től!
Világelső a Flashmemóriák között
Tapasztald meg a magasabb szintű teljesítményt és megbízhatóságot, amit a 2003 óta világelső flashmemória gyártó márkája biztosít. Minden firmware és alkatrész, beleértve a Samsung világhírű DRAM és NAND készülékeit, házon belül készül, így végponttól végpontig terjed az integráció, ami megbízható minőséget nyújt.
Műszaki adatok
Általános:
Alkalmazás: ÜgyfélszámítógépekTeljesítmény: 250 GB (1 GB = 1 milliárd bájt az IDEMA szerint) *A ténylegesen használható kapacitás ennél kevesebb lehet (formázás, partíció, operációs rendszer, alkalmazások és egyebek miatt)Forma: M.2 (2280)Interfész: PCIe Gen 4.0 x4, NVMe 1.3cMéret (Szé x Ma x Mé): 80.15 x 22.15 x 2.38 (mm)Súly: Max 9.0 gMemória: Samsung V-NAND 3-bit MLCKontroller: Samsung Elpis ControllerCache Memória: Samsung 512MB Low Power DDR4 SDRAMSpeciális jellemzők:
TRIM támogatás: TámogatottS.M.A.R.T támogatás: TámogatottGC (Garbage Collection): Automatikus szemétgyűjtő algoritmusTitkosítás támogatás: AES 256-bit Encryption (Class 0)TCG/Opal IEEE1667 (Encrypted drive)WWN (World Wide Name) támogatás: Nem támogatottSleep (Készenlét) mód támogatás: IgenTeljesítmény:
Szekvenciális olvasás: Akár 6,400 MB/s *A teljesítmény a rendszer hardverétől és konfigurációjától függően eltérhet.Szekvenciális írás: Akár 2700 MB/s *A teljesítmény a rendszerhardvertől és -konfigurációtól függően változhatVéletlenszerű olvasás (4KB, QD32): Akár 500.000 IOPS * A teljesítmény a rendszerhardvertől és -konfigurációtól függően változhatVéletlenszerű írás (4KB, QD32): Akár 600,000 IOPS *A teljesítmény a rendszer hardverétől és konfigurációjától függően eltérhet.Véletlenszerű olvasás (4KB, QD1): Akár 22.000 IOPS * A teljesítmény a rendszerhardvertől és -konfigurációtól függően változhatVéletlenszerű írás (4KB, QD1): Akár 60.000 IOPS * A teljesítmény a rendszerhardvertől és -konfigurációtól függően változhatKörnyezet:
Átlagos áramfogyasztás (rendszerszintű): *Átlagos érték: 5 W *Maximális érték: 7 W (sorozat mód) *A tényleges áramfogyasztás a rendszerhardvertől és -konfigurációtól függően változhatÁramfogyasztás (inaktív): Max. 35 mW * A tényleges áramfogyasztás a rendszerhardvertől és -konfigurációtól függően változhatMegengedhető Feszültség: 3.3 V ± 5 % Megengedett áramerősségMegbízhatóság (MTBF): 1,5 millió órás megbízhatóság (MTBF)Hőmérséklet: 0 - 70 °C Működési hőmérsékletRázkódás: 1,500 G & 0.5 ms (Félszinusz)