Tisztelt Vásárlóink!

A webáruházunk és az üzletünk technikai okok miatt jelenleg zárva van.
Rendelés leadásra valamint személyesen történő vásárlásra sincsen lehetőség jelenleg.
Hamarosan visszatérünk, addig türelmüket kérjük.

Samsung 980 Pro SSD, 250 GB

Cikkszám: OSAM-MZ-V8P250BW
Samsung 980 Pro SSD, 250 GB

Samsung 980 Pro SSD, 250 GB

Cikkszám: OSAM-MZ-V8P250BW
37 132 Ft
Új szintű SSD teljesítmény
Engedd szabadjára a Samsung PCIe 4.0 NVMe SSD 980 PRO új szintű teljesítményét! A PCIe 4.0 interfész segítségével a 980 PRO kétszer akkora adatátviteli sebességre képes, mint a PCle 3.0, miközben kompatibilis a PCle 3.0-val a nagyobb rugalmasságért.
Maximum sebesség
A PCle 4.0 SSD-khez kifejlesztett Samsung Elpis Vezérlő segítségével a 980 PRO a sebességre lett optimalizálva. Akár 7,000 MB/s olvasási sebességre is képes, így kétszer olyan gyors, mint a PCle 3.0 SSD-k és 12,7-szer olyan gyors, mint a SATA SSD-k. A 980 PRO maximum sebessége a PCle 4.0 esetén érhető el, és a környezettől függően eltérhet.
Nyerő párosítás
Az elkötelezett játékosok és technikai zsenik igényeit szem előtt tartva készült 980 PRO magas teljesítményű sávszélességet és áteresztőképességet nyújt a nagyigényű alkalmazások, grafikák, adatelemzés és sok más számára. Gyorsan betölti a játékokat, így kevesebb kell várni, és többet lehet játszani.
Hatékony M.2 SSD
A 980 PRO kompakt M.2 2280 alaki tényezővel készült, ami egyszerűen csatlakoztatható asztali számítógépekhez vagy laptopokhoz a legnagyobb rugalmasság érdekében. A meghajtó alkalmas a magas teljesítményű számítógépes rendszerek kiépítésére az optimalizált energiahatékonysága révén.
Megbízható hőmérséklet szabályozás
A magas teljesítményű SSD-k általában magas teljesítményű hűtést igényelnek. A teljesítmény biztosítása érdekében, a 980 PRO nikkel-bevonatot használ a hőmérséklet szinten tartására és egy hőelvezető címkét a NAND chip hatékony hőmérséklet vezérlése érdekében.
Okos hőmérséklet megoldás
A Samsung legmodernebb hőmérséklet szabályozó algoritmusával felszerelve, a 980 PRO automatikusan szabályozza a hőmérsékletét, hogy tartós és megbízható teljesítményt nyújtson. A teljesítményben felmerülő ingadozások hosszútávú csökkentése érdekében a Samsung Dynamic Thermal Guard technológia optimális szinten tartja a 980 PRO hőmérsékletét.
Samsung Magician szoftver
Fedezd fel a 980 PRO teljes erejét a Samsung Magician intuitív, mégis fejlett optimalizáló eszközeivel! Kísérd figyelemmel a meghajtó állapotát, optimalizáld a teljesítményét, védd meg az értékes adatokat, és férj hozzá az új frissítésekhez a Magician segítségével, hogy mindig a lehető legjobb teljesítményt kapd az SSD-től!
Világelső a Flashmemóriák között
Tapasztald meg a magasabb szintű teljesítményt és megbízhatóságot, amit a 2003 óta világelső flashmemória gyártó márkája biztosít. Minden firmware és alkatrész, beleértve a Samsung világhírű DRAM és NAND készülékeit, házon belül készül, így végponttól végpontig terjed az integráció, ami megbízható minőséget nyújt.
Műszaki adatok
Általános:
Alkalmazás: ÜgyfélszámítógépekTeljesítmény: 250 GB (1 GB = 1 milliárd bájt az IDEMA szerint) *A ténylegesen használható kapacitás ennél kevesebb lehet (formázás, partíció, operációs rendszer, alkalmazások és egyebek miatt)Forma: M.2 (2280)Interfész: PCIe Gen 4.0 x4, NVMe 1.3cMéret (Szé x Ma x Mé): 80.15 x 22.15 x 2.38 (mm)Súly: Max 9.0 gMemória: Samsung V-NAND 3-bit MLCKontroller: Samsung Elpis ControllerCache Memória: Samsung 512MB Low Power DDR4 SDRAMSpeciális jellemzők:
TRIM támogatás: TámogatottS.M.A.R.T támogatás: TámogatottGC (Garbage Collection): Automatikus szemétgyűjtő algoritmusTitkosítás támogatás: AES 256-bit Encryption (Class 0)TCG/Opal IEEE1667 (Encrypted drive)WWN (World Wide Name) támogatás: Nem támogatottSleep (Készenlét) mód támogatás: IgenTeljesítmény:
Szekvenciális olvasás: Akár 6,400 MB/s *A teljesítmény a rendszer hardverétől és konfigurációjától függően eltérhet.Szekvenciális írás: Akár 2700 MB/s *A teljesítmény a rendszerhardvertől és -konfigurációtól függően változhatVéletlenszerű olvasás (4KB, QD32): Akár 500.000 IOPS * A teljesítmény a rendszerhardvertől és -konfigurációtól függően változhatVéletlenszerű írás (4KB, QD32): Akár 600,000 IOPS *A teljesítmény a rendszer hardverétől és konfigurációjától függően eltérhet.Véletlenszerű olvasás (4KB, QD1): Akár 22.000 IOPS * A teljesítmény a rendszerhardvertől és -konfigurációtól függően változhatVéletlenszerű írás (4KB, QD1): Akár 60.000 IOPS * A teljesítmény a rendszerhardvertől és -konfigurációtól függően változhatKörnyezet:
Átlagos áramfogyasztás (rendszerszintű): *Átlagos érték: 5 W *Maximális érték: 7 W (sorozat mód) *A tényleges áramfogyasztás a rendszerhardvertől és -konfigurációtól függően változhatÁramfogyasztás (inaktív): Max. 35 mW * A tényleges áramfogyasztás a rendszerhardvertől és -konfigurációtól függően változhatMegengedhető Feszültség: 3.3 V ± 5 % Megengedett áramerősségMegbízhatóság (MTBF): 1,5 millió órás megbízhatóság (MTBF)Hőmérséklet: 0 - 70 °C Működési hőmérsékletRázkódás: 1,500 G & 0.5 ms (Félszinusz)