Samsung Gear IconX (2018) fülhallgató,Pink,sérült

Cikkszám: OSAM-SM-R140NZIA-SCS
Samsung Gear IconX (2018) fülhallgató,Pink,sérült

Samsung Gear IconX (2018) fülhallgató,Pink,sérült

Cikkszám: OSAM-SM-R140NZIA-SCS
15 859 Ft
Hagyd otthon mobiltelefonod!
A Gear IconX fülhallgatók önálló zenelejátszóként működnek, ha zenét töltesz rájuk a telefonodról.* Ezen kívül további két lejátszási listát is létrehozhatsz: egyet a kedvenceknek és egyet motivációnak az edzőterembe. Ha mégis kéznél kell lennie a mobilodnak, akkor a Gear IconX-et Bluetooth-on keresztül csatlakoztathatod.
Irányítsd egy érintéssel
Indíts el lejátszási listákat, navigálj a zeneszámok között, és tekerd fel a hangerőt. Pár koppintással és simítással mindezt könnyen megteheted —ráadásul a telefonod használata nélkül.
Kövesd nyomon a statisztikákat
Amikor a Gear IconX Auto Tracking módja gyaloglást, vagy kocogást észlel, naplózza az időt, a megtett távolságot és az elégetett kalóriamennyiséget.* A beépített Running Coaching funkció segítségével pedig futás közben is fókuszált maradhatsz. Az edzés végeztével szinkronizáld a Gear IconX-et az S Health alkalmazással, így nyomon követheted a fejlődésed.
Pontosan illeszkedő kialakítás
Villámgyors töltés
A Gear IconX (2018) akár 7 órán át bírja töltés nélkül. Ha végeztél, csak helyezd vissza a füldugókat a tartójukba, hogy újra feltöltődjenek. A gyorstöltő funkciónak köszönhetően egy 10 perces töltéssel akár 1 órás zenehallgatást biztosíthatsz.*
Kristálytiszta hangzás
Tekerd fel a hangerőt, és élvezd a tiszta és éles hangminőséget. Az új, fitnesz tevékenységre optimalizált driverek valódi basszus hangzást és szélesebb skálájú hangerőt biztosítanak. A Gear IconX (2018) még a legnagyobb kihívások közepette is tiszta hangzást biztosít.