Xiaomi Mi 20W Wireless Car Charger és Tartó

Cikkszám: XIAO-CARHOLDER-CHR
Xiaomi Mi 20W Wireless Car Charger és Tartó

Xiaomi Mi 20W Wireless Car Charger és Tartó

Cikkszám: XIAO-CARHOLDER-CHR
13 478 Ft
Xiaomi Mi Wireless Car Charger autós töltő, 20W Automata befogás
2.5D csiszolt üveg panel látványos fényhatással, és beépített infravörös szenzorral. Amikor egy telefonkészülék közeledik a tartó felé, az automatikusan kinyitja a karjait, és szorosan befogja azt. Érintsd meg az oldalsó gombot a kioldáshoz. Egyszerű, és egy kézzel kezelhető működés
20W-os vezeték nélküli töltés
Pl. Mi 9 okostelefon vezeték nélküli töltésekor 20W teljesítmény leadására képes. 30 Perc alatt feltölthető a telefon 0%-ről 45%-ra. A 100%-os töltés mindössze 90 percet vesz igénybe.
Átfogó kompatibilitás
Több vezeték nélküli protokollt is támogat (Qi, EPP, stb.).Kompatibilis (nem kizárólag): Mi Mix 3 (10W), Mi Mix 2S (7.5W), Mi9, Samsung S10/S9+/S8+/S7 Edge+ (10W), iPhone XR/XS/8 Plus/8 (7.5W) és Huawei Mate 20 Pro/Mate 20 RS (5W).
27W-os adapter a dobozban
Nem szükséges külön adapter vásárolnod, csak élvezd a szupergyors töltést, vezetékkel, vagy anélkül.
Kényelmes használat
Autós telefontartó és vezeték nélküli töltő kombinációja töltés navigáció közben. Tökéletesen működik a telefont tokban használva is. A tartóba illeszthető vezeték nélküli töltést nem támogató telefon is.
Rugalmas felszerelés
Rögzítheted légbeömlő lamellára a csipesszel, vagy a mellékelt ragasztóval akár a műszerfalra is.
Indukciós érzékelés és automatikus tartó kinyitás
Nagy teljesítményű vezeték nélküli töltés
Töltés navigáció közben
További jellemzők:Flexibilis szilikon védő – megelőzi a lamella sérülésétStandard műszerfalra ragasztható rögzítőEgyedi adapter – nem szükséges külön megvásárolniHely a töltőaljzatnak – használható vezeték nélküli töltést nem támogató telefonokkal