Tisztelt Vásárlóink!

A webáruházunk és az üzletünk technikai okok miatt jelenleg zárva van.
Rendelés leadásra valamint személyesen történő vásárlásra sincsen lehetőség jelenleg.
Hamarosan visszatérünk, addig türelmüket kérjük.

Xplora X5 play Nano Sim, Rózsaszín

Cikkszám: XPLORA-X5-PINK
Xplora X5 play Nano Sim, Rózsaszín

Xplora X5 play Nano Sim, Rózsaszín

Cikkszám: XPLORA-X5-PINK
64 278 Ft
Kapcsolattartás az első telefon megvásárlása előtt.
Az Xplora nanoSIM-es órájával telefon nélkül is bármikor kapcsolatba léphettek. Az Xplora gyerekóra megoldás segít elindítani gyermekedet az önállóság felé – akkor is elérheted őt, ha iskolában van vagy barátokkal biciklizik. Biztonságosan telefonálhat, játszhat, fényképeket és izgalmas videókat készíthet és küldhet. Gyermeked csak az általad engedélyezett személyeket hívhatja, és őt is csak azok hívhatják, akikben te szülőként megbízol.
Távolról is láthatod, gyermeked merre jár
Az Xplora alkalmazásban láthatod, gyermeked merre jár. Az alkalmazásban meghatározhatod azokat a biztonságos területeket, ahol a gyermeked tartózkodhat. Ha gyermeked be- vagy kilép egy előre meghatározott területről, azt az óra felismeri és értesítést küld neked. Így mindig biztonságban tudhatod azt, aki a legfontosabb neked – akkor is, ha ő éppen barátokkal kirándul vagy egyedül jön haza az iskolából. Legfontosabb funkciók: Termék elnevezése: X5 PlayOperációs rendszer: AndroidBluetooth: 4.1Kijelző: 1,4 hüvelykes TFT, érintő kijelzőKamera: 2MPAkkumulátor: 800mAhVízállóság: IPX7Belső memória: 512MB RAM, 4GB ROMTermék mérete (mm): 48.5 x 45 x 15Karszalag (mm): 145 – 210 (csuklóméret)Súly (g): 34
Az első találkozás a digitális világgal
A gyermekek biztonságos beillesztése a digitális világba komoly feladat. A cél megvalósítása érdekében kifejlesztettünk egy kifejezetten gyerekeknek szánt okosórát. Eltávolítottuk a fiatal hősöknek nem megfelelő szolgáltatásokat, például az internet-hozzáférést, a közösségi médiát és a játékkal kapcsolatos legtöbb alkalmazás. Az óra alapfunkciókat kínál a kis használóinak, mindezek mellett a szülők számára biztonságos felügyeletet és hívhatóságot biztosít.
A gyerekóráddal zenélhetsz is!
Xplora X5 4GB saját memóriával rendelkezik, zenéket tárolhatsz és játszhatsz tetszőlegesen, ahogy szeretnéd!
Xplora VILÁGmozgalom
Csatlakozzon mozgalmunkhoz! Célunk az, hogy képessé tegyük a gyermekeket a világ minden tájára arra, hogy megtapasztalják, hogyan tudnak mindennapi tevékenységük pozitívan megváltoztatni a világot. Xplora Platformunk jutalmazza a tevékenységeket és ösztönzi a gyerekeket, hogy legyenek aktívabbak. Minden héten felhasználóink több mint egymilliárd lépést tesznek meg. Ez egyenértékű azzal, hogy naponta egyszer körbejárjuk a világot!!