Tisztelt Vásárlóink!

A webáruházunk és az üzletünk technikai okok miatt jelenleg zárva van.
Rendelés leadásra valamint személyesen történő vásárlásra sincsen lehetőség jelenleg.
Hamarosan visszatérünk, addig türelmüket kérjük.

Xplora XGO2 Gyerek okosóra Nano Sim, Fekete

Cikkszám: XPLORA-GO2-BK
Xplora XGO2 Gyerek okosóra Nano Sim, Fekete

Xplora XGO2 Gyerek okosóra Nano Sim, Fekete

Cikkszám: XPLORA-GO2-BK
46 022 Ft
Xplora XGO2 Gyerek okosóra Nano Sim
IP67 a por és a víz elleni védelemért, valamint a 4G, 3G és 2G csatlakozás a megbízható kapcsolat érdekében. A beépített G-érzékelőkkel XGO2 óránk nyomon követi a gyermekek tényleges lépéseit, amelyekért Xplora érméket kapnak, amelyeket kicserélhetnek az úttörő és díjnyertes Xplora GOPLAY platformunkon. Termékeink teljes mértékben megfelelnek a GDPR-nek, így gyermekei biztonságosan beléphetnek a digitális világba.
Kapcsolattartás az első telefon megvásárlása előtt.
Az Xplora nanoSIM-es órájával telefon nélkül is bármikor kapcsolatba léphettek. Az Xplora gyerekóra megoldás segít elindítani gyermekedet az önállóság felé – akkor is elérheted őt, ha iskolában van vagy barátokkal biciklizik. Biztonságosan telefonálhat, játszhat, fényképeket készíthet és küldhet.
Gyermeked csak az általad engedélyezett személyeket hívhatja, és őt is csak azok hívhatják, akikben te szülőként megbízol.
Távolról is láthatod, gyermeked merre jár
Az Xplora alkalmazásban láthatod, gyermeked merre jár. Az alkalmazásban meghatározhatod azokat a biztonságos területeket, ahol a gyermeked tartózkodhat. Ha gyermeked be- vagy kilép egy előre meghatározott területről, azt az óra felismeri és értesítést küld neked.Így mindig biztonságban tudhatod azt, aki a legfontosabb neked – akkor is, ha ő éppen barátokkal kirándul vagy egyedül jön haza az iskolából.
Legfontosabb funkciók:
Termék elnevezése: XGO2
Operációs rendszer: Android
Bluetooth: 4.4
Kijelző: 1,4 hüvelykes TFT, érintő kijelző
Kamera: 0,3MP
Akkumulátor: 700mAh
Vízállóság: IP67
Belső memória: 512MB RAM, 4GB ROM
Termék mérete (mm): 52.5 x 42 x 15,6
Súly (g): 60
Az első találkozás a digitális világgal
A gyermekek biztonságos beillesztése a digitális világba komoly feladat. A cél megvalósítása érdekében kifejlesztettünk egy kifejezetten gyerekeknek szánt okosórát. Eltávolítottuk a fiatal hősöknek nem megfelelő szolgáltatásokat, például az internet-hozzáférést, a közösségi médiát és a játékkal kapcsolatos legtöbb alkalmazás. Az óra alapfunkciókat kínál a kis használóinak, mindezek mellett a szülők számára biztonságos felügyeletet és hívhatóságot biztosít.
Xplora VILÁGmozgalom
Csatlakozzon mozgalmunkhoz!
Célunk az, hogy képessé tegyük a gyermekeket a világ minden tájára arra, hogy megtapasztalják, hogyan tudnak mindennapi tevékenységük pozitívan megváltoztatni a világot.
Xplora Platformunk jutalmazza a tevékenységeket és ösztönzi a gyerekeket, hogy legyenek aktívabbak. Minden héten felhasználóink több mint egymilliárd lépést tesznek meg. Ez egyenértékű azzal, hogy naponta egyszer körbejárjuk a világot!!