Huawei FreeBuds Pro Wireless fülhallgató, Fehér

Cikkszám: HUA-FREEBUDS-PRO-W
Huawei FreeBuds Pro Wireless fülhallgató, Fehér
Huawei FreeBuds Pro Wireless fülhallgató, Fehér
Cikkszám: HUA-FREEBUDS-PRO-W
69 834 Ft
HUAWEI FreeBuds Pro
A zajszűrés újradefiniálása
Merülj el az ütemekben és zárd ki a külső zajokat. Hallgass zenét és mindig maradj kapcsolatban. Érezd a zenét a HUAWEI FreeBuds Pro segítségével, magával ragadó hangzás, inspiráló stílus.
Hibrid Aktív ZajszűrésSzüntesd meg a zajokat kívülről-belülrőlA hibrid aktív zajcsökkentő technológiát alkalmazva a befelé és kifelé néző mikrofonok érzékelik a fülön kívüli és a fülben lévő maradék zajt, majd a dinamikus meghajtók pontos zajcsökkentő jeleket generálnak.
Intelligens dinamikus aktív zajszűrésA környezet észlelése, a zajszűrés optimalizálásaA környezeti hangokat intelligensen felismerve a HUAWEI FreeBuds Pro ennek megfelelően választja ki a zajcsökkentési módot a megfelelőbb audió élmény érdekében
Kettős antenna, zökkenőmentes kapcsolatA kettős antenna kialakítású HUAWEI FreeBuds Pro széles jel lefedettséget biztosít. Még akkor is, ha a telefonod a táskádban, zsebedben vagy megszakító területen van, a HUAWEI FreeBuds Pro továbbra is stabil kapcsolatot kínál.
Könnyen illeszkedik a füledbeAz elülső és a hátsó fülüreg vezetőképessége kiegyensúlyozza a fül be- és kiáramló nyomását, biztosítva a légáramlást a kényelmetlenség elkerülése érdekében.
KényelemA kompakt és könnyű test olyan okos kialakítást alkalmaz, amely szinte észrevehetetlen a fülekben a nagyobb kényelem érdekében.
Okosvezérlés érintésselA rendkívül szenzitív érzékelő pontosan reagál az igényeidre. Csúsztatással, megnyomásával vagy koppintással könnyedén növelheted vagy csökkentheted a hangerőt, fogadhatsz hívásokat vagy tovább kapcsolhatod a zenét. Intelligens interakciók, amelyek könnyen irányíthatók.
Nyisd ki, párosítsd, élvezdNyisd ki a töltőtokot és megjelenik egy előugró ablak a telefonon, amely engedélyt kér az első párosításhoz vagy párosul a már csatlakoztatott eszközhöz, miközben megmutatja, az akkumulátor szintjét.
Duál eszköz csatlakozás, zökkenőmentes váltásTámogatja a két eszközzel történő egyidejű csatlakozást, és lehetővé teszi a gyors váltást bármelyik fülhallgató érintésével. Az okostelefonok, tabletek, PC-k és több intelligens eszköz között simán váltogathatsz bármikor.
Intelligens tömörségérzékelésAz intelligens tömörségérzékelővel, amely elemzi a füledhez illő füldugókat viselés után, kiválaszthatod a számodra legmegfelelőbbet, hogy élvezhesd a zajszűrést és a magával ragadó hangzást.
Akkumulátor
Akkumulátor-kapacitás
Fülhallgatónként: 55 mAh (minimum) * (*Tipikus érték. A tényleges kapacitás kissé eltérhet.)Töltőtok: 580 mAh (minimum) * (*Tipikus érték. A tényleges kapacitás kissé eltérhet.)Szünet
Zenelejátszás: 4 óra (ANC engedélyezve); 7 óra (ANC letiltva)Hanghívások: 2,5 óra (engedélyezve az ANC); 3 óra (ANC letiltva)Töltés
Vezetékes: C típusú USB (5 V / 1,2 A / 6 W)Vezeték nélküli: Támogatott (2 W)Töltési idő
Körülbelül 40 perc a fülhallgatóhoz (töltő tokban) ** (** A HUAWEI lab teszt eredményei alapján, csak tájékoztató jellegűek.)Körülbelül 1 óra a töltőtokhoz (vezeték, fülhallgató nélkül) ** (** A HUAWEI lab teszt eredményei alapján, csak tájékoztató jellegűek.)Körülbelül 2 óra a töltőtokhoz (vezeték nélküli, fülhallgató nélkül) ** (** A HUAWEI lab teszt eredményei alapján, csak tájékoztató jellegűek.)
Kapcsolat
Bluetooth kompatibilitás: BT 5.2Pop-Up & Pair - TámogatottViselésérzékelés: Támogatott * (*Olyan okostelefonok szükségesek, amelyek futnak EMUI10 vagy újabb rendszeren.)Egyidejű Bluetooth-kapcsolat kettős eszközzel: Támogatott
Vezérlő
11 mm dinamikus
Méretek
Per fülhallgató
Magasság: 26 mmSzélesség: 29,6 mmMélység: 21,7 mmTömege: kb. 6,1 gTöltőtok
Magasság: 70 mmSzélesség: 51,3 mmMélység: 24,6 mmTömege: kb. 60 g