MyKi Touch GPS/GSM okosóra,Piros/Sárga

MyKi Touch GPS/GSM okosóra,Piros/Sárga
MyKi Touch GPS/GSM okosóra,Piros/Sárga
41 275 Ft
MYKI Touch GSM/GPS nyomkövetős okosóra
GPS vevő
A fejlett GPS vevőnek köszönhetően, amely közel 24 műholddal képes kommunikálni, az eszköz tökéletes pontossággal meg tudja mutatni gyermeke tartózkodási helyét az applikáción keresztül. A helymeghatározás precíz és rendkívül gyors.
Közelségi szenzor
Az integrált közelségi szenzornak köszönhetően mindig tudni fogja, hogy gyermeke éppen viseli-e az órát. Az óra naplózza a fel-és levételeket egyaránt, amelyeket az applikáción keresztül figyelemmel követhet.
Színes érintőképernyő
A MyKi touch színes érintőképernyővel rendelkezik, 240/240 DPI. A képernyő mutatja a pontos időt, a térerőt, a kiválasztott hangüzemmódot, az internetelérést, a töltöttségi szintet, a kapott üzeneteket és a gyorstárcsázási lehetőséget (apu és anyu) egyaránt.
Hangszóró és mikrofon
A hangszóró és a mikrofon használatával hangüzenetet lehet küldeni illetve fogadni is az applikáción keresztül.
Akkumulátor
A MyKi Touch akkumulátora még erősebb lett, 480 mAH. Az akkumulátort egy standard micro USB kábelen keresztül lehet tölteni. Ehhez használhatja számítógépét vagy egy egyszerű telefon töltőt is.
WiFi modul
Minden óra rendelkezik integrált Wifi modullal, amely a beltéri helymeghatározásban játszik nagy szerepet. Ha gyermeke egy épületben van, ahol van wifi, akkor a helymeghatározás a wifi hálózaton keresztül történik. Mi több, a wifi modul lehetővé teszi, hogy rajta keresztül Biztonságos Zónákat adjon meg.
Gyorsulásmérő
A beépített gyorsulásmérő naponta számolja a megtett lépéseket és a mozgással töltőtt időt, valamint meg is jeleníti azokat egy külön menüpontban az alkalmazásban.
Memória
A MyKi touch memóriája akkor is képes tárolni a legutolsó tevékenységeket, ha váratlanul lekapcsolódik a szerverről. Visszakapcsolódás után frissíti az összes adatot.
Mikro USB
A mikro usb kimenet a MyKi Touch töltésére szolgál. A töltőkábel a csomagolás részét képzi. Az órát számítógépes usb porton, illetve telefon töltőn keresztül is fel lehet tölteni.