Samsung töltőállomás Trio, Fekete, Sérült/bontott

Cikkszám: OSAM-EP-P6300TBEG-SC
Samsung töltőállomás Trio, Fekete, Sérült/bontott
Samsung töltőállomás Trio, Fekete, Sérült/bontott
Cikkszám: OSAM-EP-P6300TBEG-SC
26 972 Ft
A hihetetlen három az egyben töltő
Mivel három készüléket is tölthetsz egyszerre, - egy okosórát és két telefont, vagy egy okosórát, egy fülhallgatót és egy telefont - így az egész ökoszisztémád együtt kaphat új erőre. Tehát, amikor vége a napnak, csak tedd le egymás mellé a készülékeidet, és holnap ismét készen állnak.
Több töltőtekercs a könnyű elrendezésért
A Vezeték nélküli tripla töltőben lévő hat töltőtekercs segítségével egyszerűen leteheted a készülékeidet, ha tölteni kell. Többé nem kell az elrendezéssel bajlódni, csak tedd le, és már tölt is.
Tökéletes a Galaxy Watch okosórádhoz
Mivel külön hely van a Galaxy okosórádnak, az mindig készen áll, hogy veled legyen egész nap. A készülék belsejében elhelyezett mágnes segít megtalálni a megfelelő helyet, a bal oldalon pedig töltheted a telefonodat, Galaxy Buds fülhallgatódat vagy bármi mást, ami támogatja a vezeték nélküli töltést.
Töltsd fel gyorsan!
A Gyorstöltés segítségével nem kell sokat várni a töltésre. Te és a barátaid, akiknek kompatibilis készülékeik vannak, most még gyorsabban érhetitek el a 100%-ot a nagy teljesítménynek köszönhetően.
Egyszerű külső, ami illeszkedik a szobádba
A vékony, minimalista kialakítás egyszerű ikonokkal és egy LED jelzőfénnyel egészül ki. Fekete és fehér színben is elérhető, válaszd ki a szobádba legjobban illőt, és elöl hagyhatod akkor is, ha épp nincs használva.
A fény, ami mindent elárul
A LED jelzőfény intuitív módon jelzi a készüléked töltöttségi szintjét, különböző színekkel: piros, amikor tölt, villogó piros, amikor hiba történik és zöld, amikor teljesen feltöltött. Amikor eljön az alvás ideje, eltompíthatod a fényt, hogy ne zavarjon a pihenésben.
Tartsd fent a tokot!
Legyen a telefonod védve még pihenés közben is! Az energia áthatol az akár 3mm vastag tokokon is, tehát nem kell levenni a töltéshez.