TechToy okos LED szalag RGB, Hosszabbító 3m

TechToy okos LED szalag RGB, Hosszabbító 3m
TechToy okos LED szalag RGB, Hosszabbító 3m
8 339 Ft
Hosszabbítsa meg TechToy okos LED szalagját akár 3 méterrel. Otthonának belső tere teljesen egyedi hangulatot és stílust kap a LED-es háttérvilágító szalaggal.
Termékleírás
Bármilyen színkombinációA színhőmérséklet 3000 K körüli, melynek színe könnyedén változtatható. A teljes RGB színtartományból választhat.
Kiváló minőség és tartósságA TESLA okos LED szalag 10 W-os teljesítmény felvétellel, 800 lumen extra fényerővel és IP44 vízállósággal rendelkezik, így nemcsak a nappaliba vagy a hálószobába, hanem a fürdőszobába, a teraszra vagy a pergola alá is tökéletes választás.
TESLA Smart MobilalkalmazásA világítás az okostelefonján található alkalmazáson keresztül vezérelhető. Mindegy, hogy iOS vagy Android rendszert használ, a TESLA Smart széleskörű kompatibilitással rendelkezik és könnyen kezelhető. Ráadásul más okosotthon rendszerekkel, például a Google Assistant-tal vagy az Amazon Alexa-val is összekapcsolható.
Fény minden alkalomraStílusos egyszerűség, visszafogott romantika, vibráló parti színek - az okos LED szalag minden alkalomhoz ideális. Minden csak Önön és ízlésén múlik! A fényszalag segítségével korlátlan lehetőségei vannak.
Szabja méretre a szalag hosszátA hagyományos TechToy okos LED szalag RGB 5 méteres, de ezzel a hosszabbítóval akár 8 méteresre is meghosszabbíthatja.
Széleskörű csatlakoztathatóságKönnyedén csatlakoztathatja a LED szalagot otthona más okos eszközeihez. Használja hozzá például a Google Home és az Amazon Alexa által kínált hangvezérlést. Legyen fény!
Színhőmérséklet - 3000 KFényerősség - 800 lmHosszúság - 3 mIP-besorolás - IP44Felvett teljesítmény - ≤0,5 W (Teljesítmény készenléti üzemmódban)Felvett teljesítmény - 10 WCsatlakozás - Wi-Fi 2,4 GHz IEEE 802.11b/g/nCsatlakozás - Bluetooth 2,4 GHz IEEE 802.15.1Mobilalkalmazás TESLA Smart - Google Android 6.0+, Apple iOS 11.0+
Manuál - TechToy Smart LED Strip.pdf (1.77 MB)