Tesla okos kapcsoló, dupla

Tesla okos kapcsoló, dupla
Tesla okos kapcsoló, dupla
11 895 Ft
A TESLA dual okos kapcsolója végtelen felhasználási lehetőséggel rendelkezik. Az okos vezérléssel gyerekjáték a használata.
Termékleírás
Csatlakoztasson két eszköztA kapcsoló segítségével akár két csatlakoztatott eszközt, vagy fényt is vezérelhet, külön-külön. Ez azt jelenti, hogy többféleképpen használhatja az okos kapcsolót.
Egyszerű vezérlés az alkalmazáson keresztülVezérelje okosotthonának valamennyi eszközét a TESLA Smart alkalmazáson keresztül, telefonján vagy táblagépén. Az alkalmazás kompatibilis az iOS és Android rendszerű eszközökkel, és használata nagyon egyszerű.
Wi-Fi kapcsolatA fényerőszabályzó vezérléséhez nincs szükség további eszközre. Egy standard Wi-Fi kapcsolat és az okostelefonja elegendő.
Kezelje otthoni készülékeit bárhonnanA TESLA Smart alkalmazással szinte bárhonnan vezérelheti okos eszközeit. Időponttól és helytől függetlenül. A Wi-Fi modulnak köszönhetően okos eszközei mindig kapcsolatban vannak az alkalmazással, így Ön mindent kézben tarthat.
Mindent előre beállíthatAz alkalmazás és a különböző programok beállítása nagyon egyszerű, és csak néhány percet vesz igénybe.
HangvezérlésTele van a keze, és fel- vagy le kell kapcsolni a villanyt, vagy bekapcsolná a tévét? Mindez nem jelent problémát a Google Assistant és az Amazon Alexa okos asszisztensekkel, amelyek segítségével hangutasításokkal vezérelheti készülékét.
Irányítsa mesterien otthonát a TESLA kapcsolóvalNem számít, hogy mire használja. Rengeteg lehetőség közül választhat, a kreativitásnak nincsen határa. Ráadásul az alkalmazás segítségével minden családtag részt vehet az okosotthon irányításában.
Maximális terhelés - Izzólámpa: 1500 WMaximális terhelés - Fénycső (CFL): 600 WMaximális terhelés - LED: 600 WFelvett teljesítmény - ≤0,5 W (Teljesítmény készenléti üzemmódban)Áramfelvétel - 100‒240 V AC 50/60 HzÜzemi hőmérséklet - -10‒45 °CPáratartalom mérési tartomány, pontosság - <90 %Méretek - 86 x 86 x 37,5 mmCsatlakozás - Wi-Fi 2,4 GHz IEEE 802.11b/g/nMobilalkalmazás TESLA Smart - Google Android 6.0+, Apple iOS 11.0+
Manuál - Tesla Smart Switch, Dual.pdf (2.01 MB)