Tesla okos haletető

Tesla okos haletető
Tesla okos haletető
18 082 Ft
Halairól és víziállatairól gondoskodik, még az Ön hosszabb távolléte esetén is. A TESLA okos haletetővel Ön tökéletes kontrollálhatja az etetést.
Termékleírás
Testreszabott etetésA csendes haletető 200 ml-es tartálya pellet és pehely adagolására egyaránt alkalmas. Az etetési ütemtervet és a haltáp mennyiségét egyszerűen programozhatja.
TávirányítóMindent beállíthat manuálisan közvetlenül a haletetőn, vagy kényelmesen távolról, okostelefonján keresztül, a világ bármely pontjáról. A TESLA Smart alkalmazás használata egyértelmű és átlátható.
AutomatizálásKönnyedén beállíthatja az adagolt haltáp mennyiségét és elindíthatja az automatikus időzítést. Nem kell állandóan aggódnia az etetés miatt, mert minden fontos információ kéznél van, beleértve a heti etetési előzményeket is.
Minden típusú akváriumhoz alkalmasA TESLA okos haletetőnek kompakt mérete 155 × 70 × 109 mm, és USB-kábelen keresztül tölthető. Tökéletesen tapad bármilyen, akár 24 mm vastagságú üvegre, így ideális minden típusú, kis és nagy akváriumhoz egyaránt.
Nagyméretű integrált LCD kijelzőA praktikus, nagyméretű LCD-kijelző egyszerű manuális kezelést biztosít, és lehetővé teszi a beállítások egyszerű módosítását vagy az előzménynapló megtekintését.
Egyszerű beállításA beállítások egyetlen gombnyomással módosíthatók vagy törölhetők.
Hosszabb távollét esetén is használhatóA tengerpartra vagy a hegyekbe megy? Akváriumának lakóiról gondoskodni fog az eszköz. A kellően nagyméretű tartály, az USB-kábelen keresztül történő áramellátás és egy alkalmazás, amellyel bárhonnan nyomon követheti és beállíthatja az etetést, nagy segítséget jelent a nyaralás alatt.
Kapacitás - 200 mlKijelző - LCDÁramfelvétel - USB 5 V | 1 AMéretek - 155 x 70 x 109 mmCsatlakozás - Wi-Fi 2,4 GHz IEEE 802.11b/g/nFunkciók - Programozható etetési idő és a haltáp mennyiségeFunkciók - Hétnapos etetési előzményekFunkciók - Egygombos beállításFunkciók - Egygombos törlésMobilalkalmazás TESLA Smart - Google Android 6.0+, Apple iOS 11.0+
Manuál - Tesla Smart Fish Feeder.pdf (3.6 MB)