Tesla okos konnektor, dupla

Tesla okos konnektor, dupla
Tesla okos konnektor, dupla
9 406 Ft
Egy okos konnektor, amelyhez egyszerre akár két eszközt is csatlakoztathat. Folyamatos információt ad nem csak a csatlakoztatott eszközökről, de azok energiafogyasztásáról is. Segítségével optimálisan és a lehető leghatékonyabban működhet otthona és az energiaköltségeken is spórolhat.
Termékleírás
TESLA Smart MobilalkalmazásAz okos konnektor egy okostelefonnal vagy tablettel egyszerűen vezérelhető. Csupán a TESLA Smart alkalmazást kell letölteni, melynek segítségével az összes TESLA okos készülék könnyedén, egy alkalmazással vezérelhető.
Vezérelje külön-külön a konnektorokatAz okos konnektor képes felismerni az egyes bemeneteket, így Ön eldöntheti, hogy ezek közül melyik legyen be- vagy kikapcsolva. Állítsa be igényei szerint.
Személyi asszisztensekAz alkalmazás okos személyi asszisztensekkel is összekapcsolható, ezek a hangvezérléssel még egyszerűbbé teszik az okos konnektor használatát.
Dupla konnektor, kétszer annyi lehetőségAz alkalmazás mindig megmutatja, hogy éppen melyik konnektor van bekapcsolva, vagy mi történik vele. Mindig külön-külön vezérelheti és irányíthatja őket. Így, ha az egyik konnektorban egy hagyományos lámpa van, a másikban pedig egy okosóra, akkor távolról elindíthatja az órája töltését anélkül, hogy a lámpát bekapcsolná.
Irányítás az Ön kezébenA TESLA Smart alkalmazás teljes egészében magyar nyelvű, így egyszerűen használható. Az egyes funkciókat néhány perc alatt beállíthatja. A Google Assistanthoz és az Amazon Alexához csatlakoztatva hanggal is vezérelhetők okos eszközök. Ez még élvezetesebbé teszi az egész okosotthonát.
Két eszköz csatlakoztatásáhozFolyamatos információt nyújt a csatlakoztatott eszközökről, a készülékek aktuális és hosszú távú fogyasztásáról.
Nyomon követheti az energiafogyasztásátAz okos konnektor teljes körű áttekintést nyújt az energiahasználatáról: tehát arról, hogy mennyi áramot használ. És nem csak egy adott pillanatban, hanem hosszú távon is. Maga a konnektor maximális feszültsége 230 V, maximális áramerőssége pedig 16 A.
Maximális terhelés - 3680 W (230 VAC @ 16 A)Áramfelvétel - 230 VAC 50 HzÜzemi hőmérséklet - 0‒35 °CMűködési páratartalom - 5–65%Csatlakozás - Wi-Fi 2,4 GHz IEEE 802.11b/g/nMobilalkalmazás TESLA Smart - Google Android 6.0+, Apple iOS 11.0+
Manuál - Tesla Smart Plug Dual.pdf (775.57 kB)

youtu.be/M9nnBNw6dbc
youtu.be/A3A9MetJvhE