Tesla okos gomb

Tesla okos gomb
Tesla okos gomb
9 406 Ft
Ez a gomb, a TESLA okos érzékelő gomb, megváltoztatja az életét. Valami, ami szinte minden problémát megold. Egy gomb, egy kattintás és nincs több gond.
Termékleírás
Hosszú élettartamMivel ez egy elemmel működő eszköz, bárhová elhelyezhető, ahová csak szeretné. Nagyon energiatakarékos, így akár két évig is kitart anélkül, hogy ki kellene cserélnie az akkumulátort.
Tökéletes hatótávolságA TESLA okos eszközök által használt ZigBee protokoll akár 50 m-es hatótávolságot is lehetővé tesz, ráadásul az egész rendszer nagyon stabil és megbízható.
HangvezérlésA készüléket hanggal is vezérelheti. Mindössze a telefonján lévő alkalmazásra és az egyik személyi asszisztensre - Google Assistantra vagy Amazon Alexára - van szüksége. Ők majd továbbítják kívánságát magának a készüléknek.
ZigBee protokollAz eszköz egy olyan csoportba tartozik, amely a ZigBee protokollt használja, amellyel az eszközök kommunikálnak egymással. Az eszközök megfelelő működéséhez szükséges, hogy a TESLA Smart Zigbee Hub központi egység az okosotthon része legyen. Ez egy közös hálózatot hoz létre az eszközök számára, és lehetővé teszi számukra az egymással való interakciót. Ha például a páratartalom-érzékelő megnövekedett értéket érzékel, a TESLA Smart Zigbee Hubon keresztül automatikusan értesíti a párátlanítót, amely elindul.
Bármit megtesz az Ön számáraA TESLA okos érzékelő gombja olyan, mintha minden gondra és háztartási feladatra lenne egy praktikus segítő, aki mindent megcsinál Ön helyett. Állítsa be igényei szerint, ahogyan csak szeretné.
Állítsa be úgy, ahogyan szeretnéHa az akkumulátort ki kell cserélni, az okostelefonján vagy táblagépén található alkalmazáson keresztül értesítést kap.
Egyszerű használatA TESLA okos érzékelő gomb nagyon egyszerűen vezérelheti okosotthon társait. Ez a ZigBee protokollnak köszönhető. Ez a technológia összeköti az okos eszközöket, és lehetővé teszi, hogy kommunikáljanak egymással. Mindent az Amazon Alexa és a Google Assistant okos személyi asszisztensek is vezérelhetnek.
Átviteli frekvencia - 2,4 GHzAz akkumulátor állapotának ellenőrzése - IGENÁramfelvétel - DC 3V (CR2032 elem)Üzemi hőmérséklet - -10‒55 °CMéretek - Ø50 x 16 mmCsatlakozás - ZigBee 2,4 GHz IEEE 802.15.4Mobilalkalmazás TESLA Smart - Google Android 6.0+, Apple iOS 11.0+
Használati utasítás - Tesla Smart Senzor Button.pdf (870.27 kB)