Tesla okos kapcsoló

Tesla okos kapcsoló
Tesla okos kapcsoló
11 895 Ft
Állítsa be, hogy a világítás a napszaknak megfelelően kikapcsoljon, vagy kapcsolja ki kényelmesen, az ágyából. A TESLA okos kapcsolóval és a TESLA Smart alkalmazással mindezt másodpercek alatt megteheti a telefonján.
Termékleírás
Bármit irányíthat távolrólKösse össze kapcsolóját a mobilalkalmazással; így bárhonnan, bármit be- vagy kikapcsolhat. Még csak nem is kell egy térben tartózkodnia az eszközök vezérléséhez.
Korlátlan lehetőségekSzámos lehetőség közül választhat. Az eszköz Wi-Fi-n keresztül csatlakozik az alkalmazáshoz, hogy különböző programokat állíthasson be.
Wi-Fi kapcsolatA készülék Wi-Fi jeleket is fogadhat. Ennek köszönhetően a TESLA Smart alkalmazás segítségével bárhonnan vezérelheti a kapcsolót.
Lekapcsolná a világítást az ágyából? Nem probléma!A TESLA okos kapcsoló Wi-Fi modullal felszerelt, így bárhonnan vezérelheti otthonában a fényeket. Mindössze párosítani kell az alkalmazással, amely ingyenesen elérhető Android és iOS rendszerre is.
Automatikus programok létrehozásaAz alkalmazásban egyszerűen előre beállíthatja a fényerősséget a nap bizonyos időszakára, vagy azokra az időpontokra, amikor a fényeket le akarja kapcsolni. Semmi mással nem kell foglalkoznia. Például a teraszvilágítás automatikusan kikapcsol, vagy a légtisztító este a fényekkel együtt kapcsol ki.
Illeszkedik okosotthonábaA TESLA okos kapcsoló kompatibilis a Google Assistant és az Amazon Alexa rendszereivel is.
Vezérelje világítását a TESLA kapcsolóvalVálaszthatja a hagyományos, egygombos TESLA okos kapcsolót, vagy a kétgombos változatot, amelyhez két áramkör csatlakoztatható, így külön vezérelheti a fő fényforrást és a például a pultvilágítást. Egyszerűen csak cserélje le korábbi kapcsolóját okos kapcsolóra.
Maximális terhelés - Izzólámpa: 1500 WMaximális terhelés - Fénycső (CFL): 600 WMaximális terhelés - LED: 600 WFelvett teljesítmény - ≤0,5 W (Teljesítmény készenléti üzemmódban)Áramfelvétel - 100‒240 V AC 50/60 HzÜzemi hőmérséklet - -10‒45 °CPáratartalom mérési tartomány, pontosság - <90 %Méretek - 86 x 86 x 37,5 mmCsatlakozás - Wi-Fi 2,4 GHz IEEE 802.11b/g/nMobilalkalmazás TESLA Smart - Google Android 6.0+, Apple iOS 11.0+
Manuál - Tesla Smart Switch, Dual.pdf (2.01 MB)

youtu.be/aKnHoDtgWfI