XIAOMI Mi True Wireless 2S bluetooth fülhallgató

Cikkszám: XIAO-TWS-EARPHONES
XIAOMI Mi True Wireless 2S bluetooth fülhallgató
XIAOMI Mi True Wireless 2S bluetooth fülhallgató
Cikkszám: XIAO-TWS-EARPHONES
29 829 Ft
Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2S TWS Bluetooth fülhallgató
Teljes modellfrissítés és intelligens vezeték nélküli technológia. Alacsony késeltetés. 24 órás üzemidő. Vezeték nélküli töltés. Közvetlen szimultán átvitel a fülhallgatókra.
Bal és jobb fő fülhallgatók - Erősebb teljesítmény.
A Mi True Wireless Earphones 2 egy kétmagos chippel van szerelve és rendelkezik a binaurális szinkronizációs technológiával*, amely párhuzamosan továbbítja az audio jelet a bal és a jobb fülhallgatóba, így hatékonyan csökkenti a hang késleltetést, minimalizálja az interferenciát és a kapcsolódást még stabilabbá teszi mindkét fülhallgatóhoz.
Komplett hardver és szoftver optimalizáció. Új élmény, alacsony késleltetéssel.
Az LDHC Bluetooth* dekódolás teljesen a MIUI rendszerre van optimalizálva és maga a hardver is egy új felépítéssel lett ellátva. Amikor az alacsony késleltetés be van kapcsolva, a hang késése szignifikánsan csökken, amely javítja az audio-vizuális élményt, pl. gaming, filmnézés. * Az LDHC kodek támogatás csak bizonyos okostelefonokkal érhető el.
Környezeti zaj szűrés a kristálytiszta beszélgetésekhez
Nem kell az interferencia miatt izgulnod. A kettős mikrofonon alapuló zajcsökkentési technológia High-Definition hangfelismerést és beszédminőség javulását eredményezi.
Dinamikus kompozit tekercs – visszaállítja a zene részleteit.
A Mi True Wireless Earphones 2S egy-egy 14.2 mm-es, nagy méretű hangszóróval rendelkezik, kompozit alapú, dinamikus tekercseléssel. A basszus teljes és mély, a középhangok természetesek és puhák, miközben a magas frekvenciájú hangok világosak és tiszták. Tisztább hang és maradéktalan, teljes részletek. Visszaállítja a hang részleteit egy kellemesebb hangélményért.
Vezeték nélküli töltés 24 órás akkumulátor-élettartammal, hogy társalgásban maradj egész nap.
Köszönhetően a következő generációs chipben lévő energiafelvétel-kontrollnak és a megnövelt akkumulátor kapacitásnak, az üzemidő kb. 24 órára emelkedett a tokkal, vagy 5 óra fülhallgatós független használattal. A tok kompatibilis a piacon lévő QI Wireless töltőpadokkal az egyszerű töltés érdekében, biztosítva a fülhallgatók teljes feltöltését.
Érintsd meg kétszer a zenelejátszóhoz, a hívásokhoz vagy a hangasszisztenshez való hozzáféréshez.
Érintsd meg a fülhallgatót a zenelejátszó, a hívások vagy a hangasszisztens eléréséhez. Az okostelefon kézbe vétele nélkül is működő funkció.
Gyors és automatikus Pop-UP párosítás*
A Mi True Wireless Earphones 2S egy MIUI rendszert futtató telefonnal használva extra funkciókat kap. A első csatlakozás után, ha kinyitod a töltő dobozt, egy felugró ablak automatikusan megnyílik a telefonodon a Bluetoth párosításhoz. A csatlakozás egyszerűbb, és megtekintheted a headset és a töltő doboz töltöttségi állapotát is. Gyors, automatikus párosítás, nincs várakozási idő.
Fülbe helyezés észlelés a beépített optikai szenzorral – Kivételnél szünetel a zene.
A beépített infravörös szenzor valós időben tudja érzékelni, ha a fülhallgatót a füledbe helyezed. Érzékeli, ha behelyezed, és a zenelejátszás automatikusan folytatódik, vagy leáll, ha eltávolítod. Mindegy, zenét hallgatsz vagy filmet nézel éppen, nem fogsz elszalasztani egyetlen pillanatot sem belőle.
Bluetooth 5.0* mikrochip – egyenletes áramlás.
A Bluetooth 5.0* mikrochippel a vezeték nélküli kapcsolat még stabilabb, az átviteli sebesség még gyorsabb, a kompatibilitás még erősebb lehet. Magas minőségű audio élményt és tisztább beszédminőséget eredményez.
Félig fülbe illeszthető dizájn – kényelmes viselet.
A félig fülbe illesztett dizájn jobban illeszkedik a fülcsatornához, nagyobb kényelmet és stabilitást eredményezve. Állítsd meg a zenét, hogy kommunikálhass a körülötted lévő emberekkel, anélkül, hogy a fülhallgatót kivennéd a füledből. A fülhallgató darabonként mindössze 4.5 grammot nyom, kompakt és könnyű, a viselése így még könnyebb és élvezetesebb.
Valóban vezetékmentes – korlátlan szabadság.
A Mi True Wireless Earphones 2S osztott típusú vezeték nélküli kialakítást alkalmaz, és összekapcsolja a bal és a jobb oldalt a vezeték nélküli sztereó hangzáshoz. Ne érezd korlátozva magad: egyik vagy mindkét fülhallgatót lehet használni, valamint cserélhetők a különböző igények kielégítésére.
A Mi True Wireless Earphones 2S prémium hang-, és beszédminőséget biztosít zavaró kábelek nélkülA támogatott Mi és Redmi telefonokkal a fülhallgató felugró ablakos menüből párosíthatóA félig fülbe helyezhető dizájn az elérhető legjobb illeszkedést biztosítja huzamosabb használat esetén isA fülhallgató támogatja az AAC és LDHC szabványokat, amelyek továbbfejlesztett audio kodekek a prémium hangminőség érdekébenA beépített optikai szenzor észleli, ha kiveszed a füledből a fülhallgatót és leállítja a zenelejátszástNem kell újra párosítani, ha csak a jobb vagy bal oldali fülhallgatót használnád. Mindkét oldal működik függetlenül és automatikusan kapcsolA fülhallgatótok támogatja a vezeték nélküli töltést a QI Wireless minősítésű töltőpadokonA kettős mikrofon környezeti zajszűrésének segítségével a hívások hangminősége kristálytiszta maradA fülhallgató kb. 5 órás üzemidővel rendelkezik egy feltöltés után, amely a tokkal együtt kb. 24 órára növelhető
Műszaki adatok:
Töltő csatlakozó: USB Type-CEllenállás 32 ohmBemenet: 5.2V / 1.1ATöltés: Type-C USB kábel vagy QI Wireless töltőpadVezeték nélküli kapcsolódás Bluetooth 5.0Töltési idő Kb. 1 óraKülönálló használat Kb. 5 óraTeljes üzemidő (töltős tokkal) Kb. 24 óraHatótávolság Kb. 10 m. (nyílt tér, tereptárgyak nélkül)Támogatott audio kodekek: LHDC / SBC / AACBluetooth profilok: BLE / HFP / HSP / A2DP / AVRCPTömeg 52 g. (egy fülhallgató 4.5 g.)