MyKi 4 (4G) gyermek okosóra, Fekete/Szürke

MyKi 4 (4G) gyermek okosóra, Fekete/Szürke
MyKi 4 (4G) gyermek okosóra, Fekete/Szürke
62 690 Ft
MyKi Watch 4Okosóra gyerekeknek, szülőknek szóló alkalmazással
A MyKi 4 egy vízálló okosóra gyerekeknek, precíz hármas lokalizációval, kétirányú hang- és videohívásokkal, valamint csevegési funkciókkal.
A MyKi 4 háromszoros lokalizációval rendelkezik a maximális pontosság érdekében Wi-Fi, GPS és AGPS, valamint LBS lokalizációs funkciókkal.
A MyKi 4 teljesen vízálló és IP67 tanúsítvánnyal rendelkezik! Az okosóra tartós szilikon szíjakkal rendelkezik a nagyobb kényelem érdekében.
A MyKi 4 hozzáadhat barátokat a névjegyzékhez, ha Bluetoothon keresztül csatlakozik egy másik MyKi 4 eszközhöz. A barátságot a szülőnek jóvá kell hagynia a MyKi alkalmazásban. A csatlakoztatott MyKi 4 órákkal videohívásokat kezdeményezhetnek és cseveghetnek.
A MyKi 4 lépésszámlálóval van felszerelve, amely követi a napközbeni tevékenységet, és tevékenységrekordokat és statisztikákat biztosít.
A MyKi 4 megjeleníti az aktuális időt, dátumot és időjárás-előrejelzést. Számos óralappal és tapéta opcióval rendelkezik.
A MyKi 4 beépített számológéppel és ébresztőórával rendelkezik, amellyel különféle emlékeztetőket állíthat be a napközbeni fontos tevékenységekhez és feladatokhoz.
A MyKi 4 támogatja a kétirányú hang- és videohívásokat a MyKi App segítségével előre kiválasztott, az okosóra telefonkönyvébe mentett biztonságos számok listájára. A fokozott biztonság érdekében a telefonkönyvet teljes egészében a MyKi App vezérli.
A MyKi 4 támogatja a kétirányú csevegési funkciókat az okosóra telefonkönyvébe mentett MyKi App segítségével előre kiválasztott biztonságos számok listájához. A MyKi 4 képes hang- vagy képüzeneteket, valamint hangulatjeleket küldeni, és szöveges üzeneteket fogadni az alkalmazásból.
Az SOS gomb megnyomása esetén a MyKi 4 hívásokat kezdeményez egy előre kiválasztott segélyhívó számra, amíg a kapcsolat létre nem jön. Az SOS szám előre kiválasztható a MyKi alkalmazáson keresztül.
A Chat funkció lehetővé teszi azonnali hang- és szöveges üzenetek, fényképek és hangulatjelek küldését. A MyKi 4 3 modern és praktikus színben kapható, és levehető szilikon szíjjal rendelkezik.
Az alkalmazás lehetővé teszi a biztonságos zónák beállítását, a telefonkönyv vezérlését és a megengedett számok listájának létrehozását, valamint a gyermek napi tevékenységének nyomon követését.
SIM kártyaNano SIM
LokalizációLBS, Wi-Fi,GPS és AGPS
Akkumulátor800 mAh, lítium-ion polimer akkumulátor
Kamera2 MP fotó- és videokamera
Súly55 g.
BluetoothNézze meg a kapcsolatot
VízállóIP 67
Érintőkijelző1,4 hüvelykes IPS kijelző
A MyKi 4 az ingyenes MyKi App mobilalkalmazással működik, amely elérhető a Google Playen, az App Store-ban és a Huawei App Galleryben. Ezen keresztül a szülők könnyen megtalálhatják, kezelhetik és figyelhetik a MyKi 4-et.