Samsung R190 Galaxy Buds Pro wireless fülhallgató

Samsung R190 Galaxy Buds Pro wireless fülhallgató
Samsung R190 Galaxy Buds Pro wireless fülhallgató
Samsung R190 Galaxy Buds Pro wireless fülhallgató
Samsung R190 Galaxy Buds Pro wireless fülhallgató
Samsung R190 Galaxy Buds Pro wireless fülhallgató
Samsung R190 Galaxy Buds Pro wireless fülhallgató
Samsung R190 Galaxy Buds Pro wireless fülhallgató
Samsung R190 Galaxy Buds Pro wireless fülhallgató
Samsung R190 Galaxy Buds Pro wireless fülhallgató
Samsung R190 Galaxy Buds Pro wireless fülhallgató
Samsung R190 Galaxy Buds Pro wireless fülhallgató
48 000 Ft
Bemutatjuk aGalaxy Buds Pro fülhallgatót
Valódi vezeték nélküli fülhallgatók professzionális technológiával a még soha nem tapasztalt hangzás érdekében. Az intelligens zajszűréssel (ANC) zökkenőmentesen válthatsz a zajszűrés és a teljes mértékben állítható környezeti hangok között. Engedd be a külvilág hangjait — vagy zárd ki teljesen. A világ zajai körülvesznek minket. A Galaxy Buds Pro segítségével te döntheted el, mennyit hallasz belőlük.
Intelligens ANCKiszűri a zajt,érthetővé teszi a beszédhangot
A zajszűrés, amely szabályozható
A Galaxy Buds Pro aktív zajszűrője (ANC) kiszűri a háttérzaj akár 99%-át. A belső és külső mikrofonok valós időben figyelik a zajt. Válaszd ki az ANC szintjét, hogy egy intelligens algoritmussal, amely kiszűri a zajt hangosabbra vagy halkabbra állíthasd a világot: állíts be „Magas” szintet a zajos buszon, vagy használd az „Alacsony” beállítást egy csendes könyvtárban – a hangerő módosítása nem szükséges.
A Hangészlelés azonnal átkapcsol ANC-ről környezeti hangra, amikor a hangodat érzékeli. Ha például egy kávézóban vagy, és az ANC segítségével kizárod a külső zajokat, amikor rendelsz éppen a baristától, az ANC automatikusan kikapcsol, amikor beszélsz. Az intelligens fülhallgatók lehalkulnak beszéd közben, még akkor is, ha a Háttér mód van használatban, vagy ha az ANC ki van kapcsolva, a zene hangereje lecsökken és a mikrofon a beszélő személyre fókuszálódik. Környezeti hang esetén nem kell kivenned a fülhallgatót ahhoz, hogy csatlakozz a beszélgetéshez. A hangokat tisztán és valós időben hallhatod. Az intelligens algoritmus négy szinten keresztül emeli a környezeti hangok erősségét, így nem maradsz le a megbeszélés fontos részeiről.
Professzionális hangzásProfesszionálisstúdió a füledben
Kétutas hangszórók nagyobb meghajtóvala kiegyensúlyozott hangzás és a széles tartományú frekvenciaválasz érdekében
11 mm-es mélynyomó a teljes basszushangzásért6,5 mm-es magassugárzó alacsony torzítássala selymes szoprán, tiszta hangzás és a széles skálájú hangszínpad érdekébenSzellőzőnyíláscsökkenti az okklúziót a térbeli hangzás érdekében
Belső mikrofonMagas SNR értékű mikrofona felhasználó hangjának tiszta vételéhez
Kettős mikrofonrendszera kiemelkedőiránydetektálási teljesítményért
Hangfelvevő egységMikrofonháló és kamraa szél zajának minimalizálása érdekében
Magával ragadó hangzásMerülj el egy stúdió hangzásában
A legmagasabb szoprántól a legmélyebb basszusig a hangok gyönyörűen átjönnek, köszönhetően az AKG egyedi hangzású, kétutas hangszóróinak. A Galaxy Buds Pro a leginkább magával ragadó hangélményt kínálja a Galaxy Buds fülhallgatóval, függetlenül attól, hogy új albumot vagy hangoskönyvet hallgatsz a legközelebbi utad során.
*Az AKG által előállított hangzás a Galaxy Buds Pro-n kiváló minősítéssel nyerte el a Harman minősítést.
Zajmentes hívások fogadása, lenyűgöző hatás. A valódi vezeték nélküli fülhallgatók használatával a legjobb hangminőség mellett kevesebb zajt és tisztább hangot fogsz hallani híváskor otthon, vagy kinti környezetben. A három beépített mikrofon és a hangfelvevő egység lehetővé teszi, hogy minden szót kristálytisztán hallj. Az alacsony kiemelkedésű kialakítás minimalizálja a széllel való érintkezést, a kifinomult szélvédő pedig blokkolja a szél hangját hívások közben.360 AUDIOÉlethű hangzás,hihetetlenül lenyűgöző realizmus
Tapasztald meg a 360 Audio lebilincselő hatását, amely áthelyez téged a jelenet közepébe. A Dolby Head Tracking™ technológiával ellátott Galaxy Buds Pro révén a kedvenc videódnak, filmednek vagy tévéműsorodnak közepén érezheted magad. Az intelligens mozgáskövető érzékelő pontosan meghatározza a hang irányát, miközben mozgatod a fejed, és erőteljesen realista hallásélményt tesz lehetővé. A tartalom minden részletét a Dolby Atmos® révén tisztábban hallhatod, így jobban elmerülhetsz a történet vonzásában.
*Csak az Android One UI 3.1 vagy újabb verzióját futtató mobileszközökön érhető el.
KényelemVilágokösszhangja
Automatikus átkapcsolásVálts eszközt zökkenőmentesen!
A Galaxy Buds Pro automatikus átkapcsolása felismeri a legsürgősebb tennivalót, és azonnal átváltja a csatlakozást az eszközre. Ha tehát filmet nézel a táblagépeden, és közben beérkező hívásod van, akkor a Galaxy Buds Pro átváltja a hangot a telefonodra. A hívás befejezését követően a Galaxy Buds Pro zökkenőmentesen visszacsatlakozik a táblagéphez – egyik eszközről a másikra csatlakozik anélkül, hogy meg kellene érintened a képernyőt.
A Bixby felébresztése hangvezérlésselIntelligens asszisztensedmindig készenlétben van
A felhasználó és a Bixby közötti kommunikáció demonstrálására szolgáló csevegőbuborékok. A felhasználó megkérdezi, hogy „Milyen az idő ma”, Bixby pedig azt válaszolja, hogy „Napütéses idő és 22 ºC van”. Ezután a felhasználó megkérdezi: „Mekkora a fülhallgatóm töltöttségi szintje?” Bixby válasza: „A fülhallgatók 88%-os töltöttségi szinten vannak”."Milyen az idő ma""Napütéses idő és 22 ºC van""Mekkora a fülhallgatómtöltöttségi szintje?""A fülhallgatók 88%-os töltöttségi szinten vannak"Ha csatlakozol a telefonodhoz, hanggal irányíthatod azt, anélkül hogy hozzá kellene érned. A „Hi Bixby” aktiválja az asszisztenst, majd parancsot adhatsz telefonhíváshoz, zeneszámok cseréjéhez és még sok mindenhez. A nevét kimondva akár válthatsz is a Samsung készülékek között, illetve aktiválhatod vagy kikapcsolhatod az ANC-t és a Háttér módot.
SmartThings FindBújócska a fülhallgatókkal
Az elveszett fülhallgatók nyomon követése egyszerű. Nyisd meg a SmartThings alkalmazást. A fülhallgatók sípoló hangot adnak ki, így könnyedén megtalálhatod őket a szobában. Az Offline kereséssel pedig megtalálhatod a helyet, ahol utoljára használtad őket, még akkor is, ha már nincsenek csatlakoztatva a telefonodhoz.
BUDS TOGETHERHangmegosztás a fülhallgatóval
Tartsd a fülhallgatóidat a füledben, és engedélyezd, hogy egy barátod is csatlakozhasson. A Buds Together lehetővé teszi két Galaxy Buds Pro egyidejű csatlakoztatását a telefonhoz, így mindketten kiváló hangminőséggel hallgathatjátok a BFF lejátszási listátokat.15
DizájnKiváló hangzás a kiemelkedő dizájnhoz
Három Galaxy Buds Pro: egy fantomfekete, egy fantomlila és egy fantomezüst színben. Mindegyik a töltőtokba helyezve látható, nyitott fedéllel.
SzínFényes felület a jó hangzáshoz
Három divatos színben kapható.16 Válassz az időtlen fekete, az élénklila vagy a lenyűgöző ezüstszín között, hogy jobb kedvre derülj. Mindegyik fülhallgató fényes felületű, matt belseje pedig lágyan illeszkedik a bőrhöz. Ne feledkezz meg a hozzá illő tokról sem!
Biztonságos illeszkedésMegfelelően illeszkedik
A klasszikus fülhallgató forma megújítása: a kialakítás csökkenti a kényelmetlen érzést, ha órákon át használod, és biztonságosan a fülben marad edzés közben is. A szellőzőnyílások kiegyensúlyozzák a fülben lévő nyomást és növelik a légáramlást, így a fülhallgatók olyan természetesen illeszkednek, hogy meg is feledkezhetsz róluk.
Három füldugóméret közül választhatsz, melyeket kipróbálhatsz, hogy a Galaxy Buds Pro kényelmesen és biztonságosan illeszkedjen – és megfelelő tömítéssel, hogy a zajszűrés a lehető legjobban működjön.
AkkumulátorBírja a tempót
Akkumulátor-élettartamÁramellátás, hogy mindig szóljon a ritmus
Kapcsold be az ANC-t, és a Galaxy Buds Pro 5 órányi játékidőt biztosít, és további 13 órát a tokba helyezve. Ez összesen 18 óra. Ha az ANC ki van kapcsolva, összesen 28 órán át használhatod, 8 óra lejátszási idővel — és még 20 órán át használható a tokba helyezve. Akár tele a napod videókonferenciákkal, akár kapcsolatba lépsz a barátaiddal, vagy a kedvenc listádat játszod le, a Galaxy Buds Pro lehetővé teszi, hogy kapcsolatban maradj és médiát hallgathass.
Gyors feltöltés. Öt percnyi töltés még egy óra lejátszási időt biztosít. A fülhallgatók gyorsan életre kelnek.A Vezeték Nélküli Energiamegosztás lendületet ad menet közben – helyezd a Galaxy Buds Pro fülhallgatót a Galaxy okostelefon hátuljára vezeték nélküli töltés céljából.
VízállóIPX7.A Galaxy Buds legmagasabb szintű vízállósága
Méret és tömeg Fülhallgató: 19.5 x 20.5 x 20.8 mm, 6.3gTöltőtok: 50 x 50.2 x 27.8 mm, 44.9gHangszóró 2-utas (11mm mélysugárzó + 6.5mm magassugárzó)Mikrofon 3 mikrofon (2 külső + 1 belső) + Hangfelvevő egység + SzélvédőANC és Ambient Sound ANC: A külső háttérzaj akár 99 százalékának csökkentése, 2 állítható szintKörnyezet hangjai: Akár + 20dB erősítés, 4 állítható szint,HangészlelésAkkumulátor Fülhallgató: 61 mAhTöltőtok: 472 mAhLejátszás 5 óra / Összesen 18 óra (ANC vagy Bixby hang bekapcsolva)8 óra / Összesen 28 óra (ANC & Bixby hang kikapcsolva)Beszélgetés 4 óra / Összesen 14.5 óra (ANC bekapcsolva)5 óra / Összesen 17.5 óra (ANC kikapcsolva)Töltés egyórányi lejátszás 5 perc gyorstöltés utánQi-technológiás vezeték nélküli töltésCsatlakoztathatóság Bluetooth 5.0®Kodek: Skálázható (Samsung által szabadalmaztatott), AAC, SBCSzenzorok Gyorsulásmérő, Giroszkóp, Közelségérzékelő, Hall-érzékelő Érintés, Hangfelvevő egység (VPU)Kompatibilitás Android 7.0 vagy újabb operációs rendszer, 1,5 GB RAM felettVízállóság IPX7
Szín:
Kiszerelés: